Müşterİ Yorumları

★★★★★

Kesinlikle alın aldırın. Hassas ve yağlı bir cilt tipine sahibim. Şans denemek için aldım bildiğim bir marka değildi ve o kadar memnun kaldım ki. Dedikleri gibi 2 kutu bitirince daha net anlaşılıyor etkisi. Güneş kremini de aldım tek yüzümde sivilce yapmayan krem oldu. Bu markaya bir şans vermelisiniz.

S. B.
Trendyol - Leke Karşıtı Aydınlatıcı Cilt Bakım Kremi
★★★★★

45 yaşındayım ve yaşa bağlı derin çizgiler vardı göz çevremde. 26 Şubatta ürünü kullanmaya başladım ve 2.5 ayda çizgilerim neredeyse hiç kalmadı. Kullandığım en iyi göz çevresi kremi.

S. K.
Trendyol - Göz Çevresi Kırışıklık, Morluk ve Şişlik Karşıtı Anti-aging Krem
★★★★★

Ürünü beğendim, hassas cildim var ve herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. İlk izlenimlerime göre aydınlık bir görünüm veriyor, rahatsız eden parfümlü bir kokusu yok ve kolayca emiliyor. Satıcıya hediyeleri için çok teşekkür ederim.

F. K.
Hepsiburada - Anti-aging Kırışıklık Karşıtı Yenileyici Krem
★★★★★

Neredeyse bir buçuk yıldır kullanıyorum. Kullanmaya başlamadan önce ve kullandıktan yaklaşık 1 yıl sonra yaptırdığım cilt analiz sonuçlarımı karşılaştırdım. Cildimdeki güneş ve sivilce lekelerinde, kırışıklıklarda belirgin bir azalma tespit ettik. İnanılmaz sevindim. Bunların yanında yine ayni marka toniği de kullandım. Oda çok başarılı birlikte kullanımda ikisi daha da başarılı. İyi ki keşfetmişim dediğim bir ürün. Yüzüm yağlı ve karma yapıda ve iki defa sivilce tedavisi görmüş biri olarak yüzümü yıpratmadan yatıştırıyor. Hediyeniz olan nemlendirici krem için de teşekkürler.

Y. A.
Trendyol - Canlandırıcı Aydınlatıcı Liposomal Vitamin C %17 Serumu
★★★★★

Aşığım gerçekten aşığım. Squalene'de çözündüğü için serumun yapısı yoğun. Retinol oranı yüksek olmasına rağmen oldukça nazik. İlk defa kullanacak olanlar için oran kesinlikle yüksek, cildin daha düşük retinol oranlarıyla alıştırılması gerekiyor. Yağlı ve akneye meyilli olan cildime çok iyi geliyor. Akneleri düzenli kullanımda söndürüyor, cildi yeniliyor. Kistik sivilcelere de çok iyi geldiğini gözlemledim.

Ö. A.
Hepsiburada - Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Retinol 1% Cilt Bakım Serumu
★★★★★

Jeuvenile ürünlerini ilk kez kullanıyorum. Hyaluronik Asit Yüz Temizleme Jeli, Nemlendirici krem, Niacinamide serum ve Honey serum aldım. Gerçekten başarılı ürünler. Jel ve krem şahane. Yumuşacık yapıyor cildimi. Serumları da düzenli kullanıyorum çevremdekiler cildimin parladığını söylüyor. Teşekkürler.

S. E.
Trendyol - Sebum Dengeleyici Leke Karşıtı Niacinamide %10 Cilt Bakım Serumu
★★★★★

Karma ciltliyim, tereddüt ederek aldım sivilce vs. çıkarır mı diye. 1 kutuyu bugün itibariyle bitirdim ve asla sivilce yapmadı. Şimdi 2. Kutuya geçiyorum çok memnunum. Sürdükten sonra çok kolay emiliyor ve kadifemsi bir his bırakıyor.

G. S.
Trendyol - Yağlı Ve Karma Ciltler Için Akne Karşıtı Cilt Bakım Kremi
★★★★★

Göz altı derim çok ince ve sırf bu yüzden ne yaparsam yapayım damarlarımdan dolayı göz altlarım kırmızı-mor duruyor hatta hava şartlarında durum daha da kötüye gidip mor-siyah rengine dönebiliyor. Mucize ürün birkaç kullanımda hepsini geçirdi diyemem ancak düzenli kullanımda dolgunluk vererek göz altlarımı daha canlı gösterdi diyebilirim.

B. Ş.
Trendyol - Göz Altı Torbalanma, Kırışıklık, Morluk, Şişlik Karşıtı Caffeine %5 Göz Altı Serumu
★★★★★

Bu markanın kremini zaten kullanıyordum. Çok memnundum. Serumunu yeni kullanmaya başladım. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ve inanılmaz güzel. Ben gece yatmadan önce kremiyle birlikte kullanıyorum. Sabah uyandığımda daha dolgun ve nemlenmiş, güzel bir ciltle uyanıyorum. Tavsiye ederim.

Ç. A. Ö.
Trendyol - Kırışıklık Karşıtı Anti-Aging Peptid Matrixyl %10 Serum

Jeuvenile

Formülasyonu Fransa’da geliştirilen Jeuvenile, müşteriyi merkeze alarak tamamen ihtiyaçlarınıza yönelik çözüm önerileri sunmaktadır. Günlük hayat içerisinde, güzellik bakım rutininizi proaktif şekilde sahiplenerek 3 adımda, temiz içerikleri ile beraber değiştirmeyi amaçlamaktadır.